Menu Close
Salako socialinės globos namai

Gera slauga prasideda nuo žmonių

ranka.png

Trumpai apie mus

Salako socialinės globos namai yra socialinių paslaugų įstaiga, kurios paskirtis – užtikrinti ilgalaikę (trumpalaikę) socialinę globą nesavarankiškiems ar iš dalies savarankiškiems senyvo amžiaus asmenims ar suaugusiems asmenims su negalia, kurie negali gyventi savarankiškai, naudotis kitomis bendruomenės paslaugomis ir kuriems būtina nuolatinė specialistų priežiūra. Globos namuose apgyvendinami Zarasų rajono senyvo amžiaus asmenys ir suaugę asmenys su negalia.

Mūsų misija

Socialinės globos paslaugos gyventojams teikiamos įvertinus jų poreikius, užtikrinant saugią ir sveiką aplinką, gerbiant jo nepriklausomybę bei išsaugant orumą atitinkančią pagalbą, suderintą su asmens sveikatos priežiūra, nuolatine slauga ir priežiūra, kitomis specialiosios pagalbos priemonėmis, padedančiomis kompensuoti prarastą savarankiškumą bei gebėjimus palaikyti socialinius ryšius su artimaisiais ir visuomene.

ranka.png

Naujienos ir kiti pranešimai

Maloniai kviečiame susipažinti su naujienomis ir kitais pranešimais iš įstaigos veiklos, švenčių, renginių ir ekskursijų.

Sveikinimas

Svečiai

Tarptautinė moters diena

ranka.png

Teikiamos paslaugos

Kiekvienam asmeniui užtikrinamas privatumą suteikiantis gyvenamasis plotas, reikiamas inventorius. Globos namai apgyvendintiems žmonėms organizuoja materialinį aprūpinimą bei buitinį aptarnavimą, užtikrina ne mažesnį negu bazinių – įgalinčių tenkinti žmogaus poreikius – paslaugų teikimą.

ranka.png

Mums labai svarbi Jūsų nuomonė

Mes nuolat siekiame tobulėti savo srityje, todėl esame labai dėkingi už išsakytą nuomonę, pastabas ir  komentarus. Atsižvelgdami į juos, mes nuolat keliame savo atliekamų paslaugų kokybę, todėl būsime labai dėkingi, jei savo atsiliepimu prisidėsite prie mūsų paslaugų kokybės gerinimo.

Užklausimo forma

Savo klausimus, pageidavimus, pasiūlymus ar pastabas galite parašyti į žemiau esančią užklausimo formą.

PARAMA DĖL 1,2 PROC. PAJAMŲ MOKESČIO DALIES PARAMOS

Vadovaujantis LR Paramos ir labdaros įstatymu galite teikti paramą. Kiekvienas Lietuvos pilietis iki 1,2 proc. valstybei sumokėto gyventojų pajamų mokesčio gali paskirti pasirinktai organizacijai.

ranka.png

Partneriai ir projektai

Skip to content